Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Rekolan Kinon kehityshanke

Hankkeen tarkoituksena on kehittää ja elävöittää Vantaan Rekolassa sijaitsevan, vuonna 1948 valmistuneen Rekolan Kinon toimintaa. Tavoittena on saada Rekolan Kinosta Koivukylän ja Korson suuralueiden asukkaita palveleva kylätalo, jossa on aktiivista kulttuuritoimintaa ympärivuotisesti. Toiminnan pääpaino on aluksi elokuva- ja musiikkitapahtumissa ja yhteistyöverkoston kasvaessa toimintaa tullaan laajentamaan myös muille kulttuurin aloille. Lisäksi tarjotaan lähialueen yhdistyksille ja asukkaille mahdollisuus toteuttaa omaa toimintaa ja järjestää tilaisuuksia.

Hankkeen tuloksena Rekolan Kinolle syntyy omavarainen, asukaslähtöinen ja aktiivinen kulttuuritoiminta ja vanhalle työväentalolle luodaan uudenlainen yhteistoimintamalli, jossa vajaakäytöllä oleva rakennus herätetään henkiin.

Syntynyttä toimintamallia ja tuloksia voi hyödyntää muissa vastaavissa hankkeissa ja vajaakäytöllä olevien kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden rakennusten uusiokäytössä.

Hankkeen vastuullisena toteuttajana on Tila ja toiminta ry ja pääyhteistyökumppaneita ovat Rekolan elävän musiikin yhdistys REMY ry ja Pop up Kino Helsinki.

Yhteystiedot

Mikko Kiuru

mikko.kiuru@tilajatoiminta.fi


Palaa Selaa hankerekisteriä Katso hankkeet kartalla

Toteuttaja

Tila ja toiminta ry

Tuen muoto

Hanketuki

Hanketyyppi

Palvelujen ja kylien kehittäminen – kehittämishanke

Rahoitusohjelma

Siirtymäkauden rahoitus 2021-2022

Alkamisvuosi

2021

Kustannusarvio

65289.29

Julkinen tuki yhteensä

45189.29

Teemat

  • Vapaa-aika ja matkailuinvestoinnit