Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Pyörämatkailijan Päijät-Häme

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ekologiseen liikkumiseen ja lähimatkailuun liittyvän liiketoiminnan elinvoimaisuutta ja luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Hankkeessa kootaan yhteen Päijät-Hämeen pyörämatkailusta kiinnostuneet toimijat ja kehitetään uudenlaista teemapohjaista yhteistyötä pyörämatkailuun. Hankkeen vaikutuksesta pyörämatkailun asiakasymmärrys alueen toimijoiden keskuudessa lisääntyy ja syntyy uusia, entistä paremmin asiakkaiden tarpeita vastaavia palveluja ja tuotteita, joissa huomioidaan erityisintressinä pyörämatkailun näkökulma. Hanke auttaa luomaan uusia yhteistyöketjuja yrittäjien välille sekä synnyttämään uusia yhteyksiä valtakunnalliselle tasolle, alueen reittien ja palvelujen markkinointiin. Alueen toimijoiden välille syntyy uusia toimintamalleja, jotka auttavat tukemaan alueemme uusien vetovoimakohteiden näkyvyyden kehittämistä. Alueen pyöräilijäystävällisten matkailupalvelujen näkyvyys lisääntyy.
Hanke keskittyy erityisesti kestävän kehityksen periaatteet huomioivaan lähimatkailuun, mutta sen tulokset luovat lisää valmiuksia myös kansainvälisen matkailun kehittämiseen.
Hanketta hallinnoi LAB-ammattikorkeakoulu, osatoteuttajana on Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry. Toteutusaika on 1.8.2021-31.07.2023

Yhteystiedot

paivi.tommola@lab.fi, p. 044 708 5159


Palaa Selaa hankerekisteriä Katso hankkeet kartalla

Toteuttaja

Lab-ammattikorkeakoulu Oy

Tuen muoto

Hanketuki

Hanketyyppi

Yhteistyöhanke, elinkeinojen kehittäminen

Rahoitusohjelma

Siirtymäkauden rahoitus 2021-2022

Alkamisvuosi

2021

Kustannusarvio

237941.4

Julkinen tuki yhteensä

237941.4

Teemat

  • Vapaa-aika ja matkailuinvestoinnit