Hankkeen tavoitteena on saattaa HMS ry:n lahtivaja ja työskentelytilat siellä 2020-luvulle siten, että ne ovat asianmukaisia vähintään seuraavat 30 vuotta. Käytännössä tavoitteena on uudistaa nykyinen lahtivaja pienen laajennusosan kanssa siten, että saamme luotua selkeän ja elintarvikehyväksytyn ruhon- ja lihankäsittelyprosessin: 1. ns. likainen tila nylkemistä varten 2. kylmiötila lihan riiputtamista varten 3. ns. puhdas tila lihan paloittelua ja myöhemmin ehkä myös jatkojalostusta varten. Hankkeen lopputuloksena Hauhon pitäjässä on elintarvikehyväksytty ruhon- ja lihankäsittelytila. Se mahdolistaa myös metsästysseuran ulkopuolisille esim. muille metsästysseuroille ruhojen ja lihankäsittelyn lähiseudulla (SRVA-toiminta) ympärivuotisesti.
Yhteystiedot
Risto Saarinen
risto.saarinen@upm.com