Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Hähkis Frisbeegolf

Hankkeen tavoitteena on rakentaa uusi 18-väyläinen AA – luokan frisbeegolf rata Kärkölään. Asukkaiden lähiliikuntamahdollisuuksien ja alueen viihtyisyyden paraneminen, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, yhteisöllisyys.

Frisbeegolf-harrastuksen suosio on Kärkölässä todella kovassa nousussa, eikä Järvelän keskustan alueella sijaitseva 6-väyläinen D-luokan rata palvele nykyistä harrastajamäärää oikein millään tavalla.

Hanketta on valmisteltu yhteistyössä paikkakuntalaisten frisbeegolf-harrastajien kanssa. Kunta on ollut yhteistyöhaluinen maa-alueen osoittamisen suhteen ja rata saadaan sijoitettua harrastajien toivomalle alueelle. Radan suunnittelussa, talkootyömäärien ja tarvikehankintojen osalta olemme konsultoineet lähikuntien ratahankkeiden vetäjiä, saadaksemme mahdollisimman tarkan kuvan uuden frisbeegolfradan toteuttamisen vaatimuksista.

Valmistuessaan rata palvelisi kaikkia kuntalaisia kuin myös ulkopaikkakuntalaisia harrastajia ilmaiseksi, kaikki ikäryhmät huomioiden. Rata tarjoaisi sopivasti vaikeustasoa myös pitempään harrastaneille, mutta sopisi myös aloitteleville harrastajille. Uudella radalla voisi järjestää myös kilpailuja. Tavoitteena on lisäksi houkutella uusia harrastajia lajin pariin liikkumaan.

Yhteystiedot

Jani Kuronen

jappara@jappara.fi


Palaa Selaa hankerekisteriä Katso hankkeet kartalla

Toteuttaja

Jäppärä r.y.

Tuen muoto

Hanketuki

Hanketyyppi

Palvelujen ja kylien kehittäminen – kehittämishanke

Rahoitusohjelma

Siirtymäkauden rahoitus 2021-2022

Alkamisvuosi

2021

Kustannusarvio

42570.28

Julkinen tuki yhteensä

21285.14

Teemat

  • Vapaa-aika ja matkailuinvestoinnit