Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Bioenergialiiketoiminnan kannattavuus –koulutus, Lahti

Aika: 21.3.2017 kello 12-16
Paikka: kokoustila Saarni, Aleksanterinkatu 18 A (6. kerros), Lahti
 
Energia Tehokkaasti Hämeessä –hanke järjestää tulevan maaliskuun aikana Energiatehokas energiayrittäjyys -koulutuspaketin, joka tarjoaa koulutusta energiayrittäjille ja alasta kiinnostuneille. Koulutus koostuu neljästä puolen päivän mittaisesta asiantuntijaluennosta ja opintoretkestä eri kokoluokan laitoksille.

 
Koulutuspäivä on tarkoitettu energia-alan yrittäjille, energiayhtiöiden edustajille, metsäenergian käyttäjille ja käyttöä suunnitteleville, korjuu- ja haketusyrittäjille.
Koulutuspäivä keskittyy lämpöyrittäjän liiketoimintaan. Tilaisuudessa käsitellään tarjouskilpailukäytäntöjä, lämmöntoimitussopimuksia, investointien rahoitusmahdollisuuksia ja bioenergian investointitukia.
Luennoitsijoina toimivat kehittämispäällikkö Asko Puhakka, Karelia Ammattikorkeakoulu, rahoituspäällikkö Sanni Helppolainen, Finnvera Oyj sekä tuotepäällikkö Markku Mäkelä, Tekes.
Bioenergialiiketoiminnan kannattavuus -koulutuspäivän hinta on 50 euroa + alv. sisältäen kahvitarjoilun ja koulutusmateriaalit. Koko koulutuspaketin hinta on 150 euroa (sisältäen 4 koulutuspäivää ja opintoretken.
Ilmoittautumiset viimeistään kolmea päivää ennen tilaisuutta, www.metsakeskus/tapahtumat tai jari.toivoniemi@metsakeskus.fi, puh 050 3140 453 tai kaisa.halme@proagria.fi, puh 040 1476 240.
Energia Tehokkaasti Hämeessä –hanketta hallinnoi Pro Agria Etelä-Suomi. Hankekumppaneina toimivat Suomen metsäkeskus ja Lahden seudun kehittämiskeskus Ladec.