Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Asiantuntija viestii -koulutus, Lahti

Miten hankkeista kannattaa viestiä? Missä näkyä ja kuulua, että viesti menee perille? Miten kapulakieltä voisi vähentää? Osallistu Asiantuntija viestii -koulutuspäivään ja saat vastauksia kysymyksiisi. Meitä koulut­tavat Suomen huippuasiantuntijat viestinnän saralla.
Aika: torstai 18.1.2018 klo 9-15
Paikka: Lahden Radio- ja tv-museon auditorio, Radiomäki, Radiomäenkatu 37, 15100 Lahti
Koulutusta voi seurata live-striimauksena tästä >> https://youtu.be/UHEG8jZiUZA

Osallistu keskusteluun myös Twitterissä tunnisteella #asiantuntijaviestii
 
Koulutuksen järjestää Hämeenraitti – Maaseuturahoitus Hämeessä. Päivä on tarkoitettu maaseutuohjelman toimijoille sekä ohjelmasta rahoitetuille hankkeille. Koulutuspäivä on osallistujille ilmainen. Ilmoittaudu mukaan 8.1.2017 mennessä tästä >> https://los.fi/asiantuntija-ilmoittautuminen
OHJELMA
klo 8.30 alkaen kahvia ja sämpylää
klo 9-10 Näin saat viestisi läpi mediassa
Toimituspäällikkö Juha Honkonen, Etelä-Suomen Sanomat
Juha Honkonen on Etelä-Suomen Sanomien toimituspäällikkö. Hän on tiedotusopin maistereita, jolla on journalismin työkokemusta reilut 20 vuotta. Honkonen on tarkastellut alan kehitystä myös kirjassa ja start up:n toimitusjohtajana.
klo 10-12 Asiantuntijana somessa Sosiaalisen median asiantuntija
Piritta Seppälä, Viestintä-Piritta Oy
Piritta on kokenut ja kysytty viestinnän, sosiaalisen median ja verkkoviestinnän asiantuntija. Hän on käytännön­läheinen kouluttaja, joka on työskennellyt useiden järjestöjen, yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden kanssa vuodesta 2009 lähtien. Piritta on kirjoittanut kaksi järjestösomea käsittelevää kirjaa ja työskentelee parhaillaan kolmannen, järjestödigiä koskevan kirjansa parissa.
klo 12-13 Lounas (omakustanteinen)
klo 13-15 Selväkielen koulutus – unohda kapula!
Kielipoliisi Riitta Suominen, Yksityinen kielitoimisto
FM Riitta Suominen on viestinnän ja verkkotoiminnan asiantuntija. Hän tarjoaa käytännön vinkkejä, kuinka kapulakieli käännetään ymmärrettäväksi selkosuomeksi. Suominen on kirjoittanut viestinnän oppaita ja toimii aktiivisesti asiantuntijana erilaisissa sosiaalisen median kanavissa.
Tulosta päivän ohjelma tästä >>
 
Koulutusta voi seurata live-streamauksena tästä >> https://youtu.be/UHEG8jZiUZA
 
Muuta infoa:
Lounaalla voi käydä omakustanteisesti esimerkiksi Lahden kaupungin henkilötöravintola Tyrmässä, jonne on museolta muutaman minuutin kävelymatka. Tyrmä löytyy osoitteesta Harjukatu 31, Lahti. Ilmoitathan ilmoittatumisen yhteydessä, jos aiot ruokailla Tyrmässä.
Lahden radio- ja tv-museolla voi samalla ilmaiseksi tutustua myös museoon.
 

Lisätiedot:

tiedottaja Ulla Harju, Hämeenraitti
puh. 040 5312 153
tiedottaja(at)linnaseutu.fi