Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Aallon harjalla, elintarvikealan seminaari merellä

Aika: lauantai 17.3.2018 – sunnuntai 18.3.2018
Paikka: Viking Amorella
Elintarvikealalla puhaltavat raikkaat tuulet. Oletko sinä hyvässä vauhdissa alan aallon harjalla vai kamppailetko ristiaallokossa suuntaa etsien? Lähde tuulettamaan ajatuksiasi, kuuntelemaan asiantuntijoiden luentoja ja luomaan verkostoja Elintarvikealan seminaariin la 17.3.2018 Viking Amorellalle. Olet tervetullut yksin tai vaikka koko henkilökuntasi kanssa koulutus/virkistyspäivän merkeissä.
OHJELMASSA ON MM.

  • Myötätuulessa eteenpäin — seminaarin avaussanat, LHKK, Maaria Silvius
  • Henkilöstöstä voimaa, FoodHR Oy, Tuija Kantoluoto
  • Esimiehen rooli tänään, Fazer Oy, Kimmo Huttunen
  • Pajasta tehtaaksi, Lihajaloste Korpela Oy, Martti Pauniranta
  • Sivuvirtojen hyödyntäminen kiertotalouden näkökulmasta, Prizztech Oy, Matti Luhtanen
  • Työyhteisön minä, me ja muut, PuroPro Oy, Nina Nurmi
  • Rakkaudesta lajiin, Radbrew, Patrik Niskanen
  • Kuinka vältät sudenkuopat ongelmanratkaisussa — oppeja ja onnistumisia vuosien varrelta, Fazer Leipomot, Jarno Hämäläinen
  • Tietoisku Viking Linen elintarvikehankinnoista sekä lähiruoan käytöstä
  • Oikeat luvut oikeassa paikassa, kirjanpidosta liiketoiminnan ohjaamiseen, KPMG Oy Ab, Tuomas Lehti
  • Köydet laituriin — Suomalaisen Leipäkorin päätöspuheet, Minna Mäkinen ja Seppo Rantanen, LHKK


 
Ohjelma ja kutsu pdf-muodossa
Hinta: 105 €/ B-luokan kahden hengen hyttipaikoin/ hlö, 118 €/ B-luokan yhden hengen hyttipaikoin/ hlö, 135 €/ A-luokan yhden hengen hyttipaikoin/ hlö, 116 €/ A-luokan kahden hengen hyttipaikoin/ hlö
Hintaan sisältyy laivamatkat Turku –Tukholma- Turku, buffet aamiainen lauantaina, buffet päivällinen ja illallinen ruokajuomineen. Lisämaksusta aamiainen 10.50€ /hlö (sunnuntai aamuna)
Aikataulu:  08.45 Turku – Tukholma 18:55 m/s Amorella, 20:00 Tukholma – Turku 07:35 m/s Amorella. Turun satamassa on oltava tuntia ennen lähtöä.
Varaa paikkasi Forssan matkatoimistosta viimeistään ma 5.3.2018. Varaukset:
puh. 020 7757714 tai eve.lilja@fmt.fi
Tilaisuuden järjestävät Forssan ammatti-instituutti ja suomalainen leipäkori-hanke